big-symbol

“Visoka kvaliteta po prihvatljivoj cijeni.”

Liqui Moly d.o.o. dio je tima vodećeg njemačkog proizvođača motornih ulja, aditiva i auto kozmetike. Kao zastupnik i generalni uvoznik proizvoda Liqui Moly za Hrvatsku, bavimo se uvozom, distribucijom i promotivnim aktivnostima ovoga proizvođača.

Vrhunski proizvodi!

Tvrtka LIQUI MOLY d.o.o. osnovana je 1998. g. Njen direktor i vlasnik je Ivica Leskur. Liqui Moly d.o.o. je ekskluzivni predstavnik i distributer renomirane njemačke tvrtke Liqui Moly GmbH za područje Republike Hrvatske. Tvrtka Liqui Moly GmbH iz Ulma je vodeći njemački proizvođač motornih ulja, aditiva, maziva i auto kozmetike, a zastupljena je u više od 90 zemalja svijeta preko domicilnih tvrtki – ekskluzivnih predstavnika – koje broje na tisuće djelatnika. Dio tog svjetskog tima je i naša tvrtka Liqui Moly d.o.o., sa sjedištem u Solinu, koja ima poslovnice i skladišta u Solinu i Zagrebu, a osnovna djelatnost nam je nabava, distribucija i promocija Liqui Moly proizvoda na tržištu Republike Hrvatske.

Liqui Moly je svjetski poznata marka proizvoda vrhunske kvalitete, koji iz godine u godinu osvajaju prestižne nagrade „Top Brand“ ili „Best Brand“ u svim klasama. Od našeg osnutka 1998. godine do danas razvili smo čvrstu mrežu kupaca širom zemlje, redom trgovina, servisnih radionica te autoprijevoznika i autopraonica. Naša misija je učiniti vrhunske Liqui Moly proizvode dostupnim korisnicima na području cijele Hrvatske, uz profesionalni savjet naših komercijalista te pomoć pri promoviranju i pozicioniranju naših proizvoda u trgovinama, s ciljem postizanja obostranog zadovoljstva i međusobnog povjerenja.

Naziv tvrtke: Liqui Moly d.o.o. za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv:  Liqui Moly d.o.o.
Sjedište:  Don Frane Bulića 84, 21210 Solin
OIB: 22114256639
Transakcijski račun: kod Privredne banke Zagreb d.d.
IBAN: HR1023400091100173370
Mjesto upisa u Trgovački sud: Trgovački sud u Splitu
Matični broj subjekta:  060136506
Direktor i član Uprave:  Ivica Leskur
Temeljni kapital:  18.000,00 kn

Ivica Leskur, direktor

  • Preko 50 godina postojanja
  • Kvalitetna i najsuvremenija rješenja
  • Više od 200 suradnika
  • Inovativni proizvodi

sign

   Podrška kupcima

tel: 021/382 840

fax: 021/382 744

Imate pitanja vezana uz naše proizvode?

Nazovite nas

Radno vrijeme

TJEDAN:  08:00 – 16:00
SUBOTA: ZATVORENO
NEDELJA:  ZATVORENO

Galerija slika